Hoppy elsker fru Silver, men hun elsker bare skilpadden sin og er bekymret for at den ikke vil vokse. Da får Hoppy en ide. Ved hjelp av et mystisk vers og 140 skilpadder vil han vinne fru Silvers hjerte.
Den morsomme historien om Hoppy, fru Silver og skilpadden som brakte dem sammen.
Hoppy bor alene. Det gjør fru Silver også, i leiligheten under ham. Hoppy elsker fru Silver, men fru Silver er bare opptatt av skilpadden sin, Alfie, og Hoppy er altfor sjenert til å fortelle henne om følelsene sine. Men en morgen da fru Silver nevner hvor glad hun ville bli hvis bare Alfie kunne vokse seg bitte litt større, får Hoppy en forbløffende god idé! Du visste vel at veien til en kvinnes hjerte, går gjennom skilpadden hennes?
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788205426832
EAN 9788205426832
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket367 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketRomaner som har gjort inntrykk på meg. Bøkene jeg skulle ønske aldri sluttet.