Billie bor fremdeles hos Perssons i Bokarp. Livet hos fosterfamilien overrasker fremdeles med nye opplevelser som å rake løv og orienteringsløp midt på natten. Nå som den tunge følelsen som fylte huset har fått et navn – Casper, lillebroren som døde i en ulykke - er det som om alt slippes ut i lyset. Men det finnes flere ting å lure på. Som hvorfor Alvar og søskenbarnet Douglas ser ut til å hate hverandre på ordentlig. Ingen vil fortelle Billie hvorfor, så da inviterer hun likså godt Douglas i Alvars bursdag. Det går ikke helt som planlagt. Samtidig på skolen så vil alle bli sett av alle, bortsett fra Douglas. Han slår blikket ned i bakken hver gang Billie ser mot han, og følelser Billie ikke helt klarer sette ord på blir vekket.
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788205503960
EAN 9788205503960
Serie Billie
Herlig bok nr to i serien om Billie! Billie begynner å finne seg til rette og folk liker henne for at hun tør å være annerledes. Men Billie er bare seg selv og synes alle uskrevne regler og normer i lille Bokarp er det som er merkelig! En super blanding av humor, alvor og dype tanker :)
Anbefales for mellomtrinnet og oppover!
Ps: barne- og ungdomsbøker er undervurdert som underholdning for voksne ;)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket15 bokelskere følger dette verket.