Drømmer om storhet

av (forfatter).

Fabula 2024 E-bok

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hobo Highbrow er forfatter, selv om han ikke har fått utgitt en bok på mer enn ti år. Han er fornøyd med jobben som korrekturleser i VG og med kjæresten Helle. Dessuten er det er sommer og Helle er vakker. Da er det ikke så nøye at han ellers lever et liv uten litterær berømmelse. Men så blir han sparket fra jobben. Og Helle, viser det seg, er heller ikke til å stole på. Hva annet kan han da gjøre enn å gi seg hen til kunsten? Hobos store inspirator er Pål Waaktaar. Hobo treffer ham tilfeldig på gaten og kjenner straks vibrasjonene fra en stor kunstner. Med fornyet energi kaster han seg inn arbeidet med sin store roman, blant annet gjennom studier av tekstene til a-ha. Drømmer om storhet er en roman om kunst og om drømmer. Og om en mann som etter hvert finner ut at livet ikke ble helt slik som han hadde tenkt seg. Pål H. Christiansen (født 1958) har utgitt fem romaner og mer enn femten barnebøker. Han debuterte i 1989 med Harry var ikke ved sine fulle fem. Drømmer om storhet kom i 2002 og er oversatt til tysk, engelsk og italiensk.

Forlag Fabula

Utgivelsesår 2024

Du vil kanskje også like

• "Fantomsmerter - noveller" av Bjarte Breiteig
  • "På vegne av venner - essay" av Kristopher Schau
  • "Fugledansen" av Ingvar Ambjørnsen
  • "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese
  • "Dyrenes gård - roman" av George Orwell
Alle bokanbefalinger for dette verket