Det er ikke lett å flytte fra storbyen New York til et lite sted. Stacey savner bestevenninnen Laine, og lettere blir det ikke når hun prøver å skjule en alvorlig sykdom for de nye vennene i Barnevaktklubben. I tillegg får jentene konkurranse fra en gjeng med eldre, tøffe ungdommer som får lov av foreldrene til å være lenge oppe. Dette kan bety slutten på hele Barnevaktklubben, eller ... I bok to er det også noen som forelsker seg. Kan du gjette hvem? Humor, drama, vennskap og forelskelse, akkurat slik jenter mellom 9 og 12 år vil ha det. Denne serien blir man hekta på! Dette er andre bok i serien.
Forlag Fontini forlag
Utgivelsesår 2016
Serie Barnevaktklubben grafisk roman (2)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket33 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHar du lest Amuletten og finner ikke noen gode alternativer? Her har du noen forslag. Vi legger kun til første bok i serier.
Bøker jeg kan snakke om når jeg har klassebesøk fra 6.klasse
Fine å ha med på klassebesøk. For de som liker Nordlys og Krypto. + Barnevaktklubben.