Livet til Todd Anderson og hans venner ved Weltonakademiet har blitt forandret etter at deres engelskprofessor John Keating har inspirert dem til å gjøre noe spesielt ut av livet. Guttene har gjenopplivet The dead poets society, en hemmelig klubb hvor de lar følelsene få fritt utløp. Læreren leder dem inn i Byrons, Shelleys og Keats' verden, og de skjønner viktigheten av å få noe ut av hvert eneste sekund. Men guttene skjønner snart at deres nyvunne frihet kan få tragiske konsekvenser.
Forlag Bantam Books
Utgivelsesår 1989
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket13 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker der en vesentlig del av handlingen er sentrert rundt temaet selvmord. Ikke krim o.l.