Dette er den sjette romanen om Roy Grace.
Utgivelsesår 2010
Serie Roy Grace (6)
Genre Politi og detektiver Krim
Absolutt en lesbar krim fra Peter James. Temaet er alvorlig, grusomt og grotesk, her handler det nemlig om særdeles brutale overfallsvoldtekter.
Ikke akkurat ei bok for de som ikke liker å lese om brutalitet og overgrep. Men slike handlinger finnes jo i virkeligheten også, og Peter James skriver godt og spennende om dette, og han beskriver overgripere med særdeles skadde sinn.
Politietterforsker Roy Grace gjør alt han kan for å finne overgriperen (eller overgriperne). Men klarer han å redde det neste offeret før det blir for sent? Kappløpet er i gang...
Les boka så får du se hvordan det går.
En skikkelig page-turner med et alvorlig tema
Grusomt tem, umulig å legge fra seg! Skikkelig page-turner!
Roy Grace, Brighton
Det er skjønnhet som fanger din oppmerksomhet, personlighet som fanger ditt hjerte.
Det du etterlater deg er ikke det som står hugget i stein, men det som er vevet inn i andres liv.
Verden knuser enhver, og etterpå kan mange være sterke på de knuste stedene.
Han er en dritt. Du vet hva de sier om dritt?
- Nei.
- Dritten detter alltid ned før eller senere, på grunn av sin egen tyngde.
Speiling var en klassisk intervjuteknikk. Dersom man speilet alt objektet gjorde, hendte det at objektet ble så avslappet at vedkommende begynte å speile utspørreren. Når det skjedde, hadde utspørreren kontroll, og offeret ville føye seg etter og forholde seg til alt utspørreren sa eller gjorde og - i intervjuteknisk forstand - begynne å hoste.
Bøker som jeg har kjøpt selv, eller fått i gave og ikke fått lest enda