På en brennende bro

av (forfatter) og Henning Kolstad (oversetter).

Cappelen Damm 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.81 (37 terningkast.)

69 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den åttende boka om Tony Hill og Carol Jordan.

Omtale fra forlaget

Skyldfølelse og sorg har skapt en kløft mellom de kriminalitetsbekjempende partnerne psykolog Tony Hill og ex-DCI Carol Jordan. Men bare fordi de ikke snakker sammen betyr ikke det at drapene stopper.Noen dreper kvinner. Kvinner som har en foruroligende likhet med Carol Jordan.

Dette er en morder som ingen andre, fast bestemt på å straffe sine ofre på den mest alvorlige og groteske måte. Slik saken utvikler seg, må Tony og Carol jobbe sammen igjen for å prøve og redde ofrene, og seg selv.
«McDermid får sin sedvanlig høy karakter for å plante ledetråder, mestre etterforskningsmessige detaljer og opprettholde spenningen etter hvert som nettet lukker seg.»

Kirkus Review«McDermids utrolig skarpe åttende roman med psykolog Tony Hill og etterforsker Carol Jordan ... må ikke gås glipp av for fans av den uvanlige etterforskerduoen.»

Publishers Weekly (starred review)

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788202437190

EAN 9788202437190

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 422

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 25 5 3 0 0

Bokomtaler

Etter hendelsene i forrige bok (som er veldig vanskelig å si noe om, siden det ikke er sikkert at alle har lest denne…så jeg lar det være med denne kommentaren) snakker ikke lenger Carol Jordan og Tony Hill sammen. Skyldfølelse og sorg har skapt enorm avstand mellom de to.
Men drapene stopper ikke av den grunn. En morder dreper kvinner som har en foruroligende likhet med Carol Jordan, en morder som straffer sine ofre på de mest bestialske måter, og det kan se ut som om det bare er Carol og Tony som kan løse gåten – men vil de noensinne klare å samarbeide igjen?

En ny bok om Tony og Carol er alltid etterlengtet fra min side. Heller ikke denne gangen skuffet Val McDermid meg, men denne gangen tror jeg nesten man er avhengig av å ha lest de forrige bøkene (i det minste den forrige: Hevnen) fordi mye av handlingen foregår på det personlige plan mellom Tony og Carol. Mordgåten i denne boken er som alltid frittstående, men det er mange henvisninger til tidligere hendelser, og ikke minst samarbeidsproblemer som henspeiler på tidligere hendelser – jeg tror ikke jeg ville hatt like stor glede av denne historien hvis jeg ikke var kjent med forhistorien.

Når det er sagt, så er ikke dette noe minus – det er bare å lese McDermids tidligere bøker om psykologen Hill og etterforskeren Jordan. (Oversikt over bøkene)
Alle bøkene fra hennes penn har endt opp som favoritter hos meg – så hvis du må starte fra begynnelsen for å få med hele bakgrunnshistorien, så har du mange spennende lesestunder foran deg. Lykke til.

Les denne og mange flere bokanmeldelser på ritaleser.com

Godt sagt! (2) Varsle Svar

mine 2 helter- psykologi og aksjon kombinert med tette intriger- overbevisende --Å jeg lengter til neste bok!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Den enøyde kaninen" av Christoffer Carlsson
 • "Blodroser" av Margie Orford
 • "Splinter the silence" av Val McDermid
 • "Vår egen grusomhet" av Araminta Hall
 • "Hevnen" av Val McDermid
 • "The skeleton road" av Val McDermid
 • "Det perfekte paret" av Elin Hilderbrand
 • "Icarus" av Deon Meyer
 • "Dø av skam" av Mark Billingham
 • "Jernrosen" av Peter Temple
 • "Skyggespill" av Val McDermid
 • "Brent" av Jane Casey
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver