Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over 400 oppskrifter på ulike bakverk, fra brød, lefser og paier til bløtkaker og konfektkaker. Boken inneholder også råd og oppskrifter for allergikere som ikke tåler gluten, melkeprodukter, egg eller sukker. Har bakeleksikon, oppskrift- og emneregister og omregningstabell for mål og vekt.
Omtale fra forlaget
"Damms store bakebok" gir deg over 400 oppskrifter på ulike bakverk. Du vil finne alt fra forskjellige typer brød, lefser, kjeks, paier, formkaker og småkaker til bløtkaker og konfektkaker i konditorklasse. Boka inneholder mange gode råd og oppskrifter også for allergikere som ikke tåler gluten, melk-/melkeprodukter, egg eller sukker. Over 300 flotte fargefotografier sporer til å prøve nye varianter, eller gripe fatt i tradisjonelle, klassiske bakverk.
Bildeseriene gir også klare instruksjoner som gjør det lett å mestre både gjærbakst og kakedeiger. Her finnes også et eget avsnitt med forslag til ulike typer kakefyll, garnityr, pynt og glasurer. Bakerst i boken finner du et nyttig bakeleksikon, pepperkakemaler og omregningstabell. "Damms store bakebok" er en bok både for dem som ikke er så vant til å bake, for dem som sverger til klassikerne, og for dem som søker inspirasjon i nye, spennende oppskrifter.
Over 400 oppskrifter
Over 300 fotografier
Basiskunnskap
Nyttige baketips
Tradisjonelle bakeverk og nye varianter
Enkle og mer avanserte oppskrifter
Bakeleksikon
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788249609734
EAN 9788249609734
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket