Kriminalfortelling fra 20-tallets Oslo. Da forbudstiden gikk mot slutten var selv samfunnets støtter involvert i geskjefter knyttet til den illegale trafikken utenfor norskekysten. Ordførerkandidaten var ikke noe unntak, inntil det vinteren 1926 hendte noe som skulle true hans imperium. Nå fikk også fengselsprest Harald Lundmo øynene opp for sannheten om hovedstadens natteliv. Tegneseriebok.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1993
ISBN13 9788202140885
EAN 9788202140885
Genre Krim
Omtalt tid 1918-1939
Omtalt sted Oslo
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketOM Å ELSKE - 15 FORTELLINGER FOR VOKSNE er en ny novellesamling (oktober 2020).
Boka innebærer nyskrevne fortellinger av noen kjente forfattere, men også av noen ferske stemmer. Jeg viser frem deres nyeste bokutgivelser.