Et monster er i ferd med å våkne i Castle Rock … Cujo er en godslig sanktbernhardshund på nesten 100 kilo, og den beste kompisen Brett Camber noen gang har hatt. En dag jager Cujo en kanin inn i en hule, og inni hulen befinner det seg flaggermus – med rabies. Den Cujo som vender tilbake derfra, er en helt annen enn den som stakk snuten inn. Samtidig flytter Vic og Donna Trenton til Castle Rock sammen med sin fire år gamle sønn Tad. De er ute etter fred og ro, og få det skrantende ekteskapet på beina igjen. Tad er plaget med mareritt og er livredd for den skumle skapningen i klesskapet. Vic og Donna håper at livet i Castle Rock blir et sårt tiltrengt vendepunkt for den lille familien, intetanende om monstre som kan være like virkelige som det sønnen frykter … Hva skjer når menneskets beste venn blir din verste fiende? En av Stephen Kings mest hjerteskjærende romaner «Blodtørstig … Kings mest fryktinngytende skrekk så langt.» New York Times «Ikke før er blodtrykket tilbake til det normale, før Stephen King sørger for at det fyker rett opp igjen … med et mareritt alle hans trofaste lesere aldri kommer til å glemme.» Kansas City Star «Han bygger opp spenningen, men holder igjen sprengladningen helt til du trygler om den.» Minneapolis Tribune «Griper fatt i deg og nekter å slippe taket … uutholdelig spenning … en pageturner av de sjeldne.» Chattanooga Times «Like grufull som Carrie, like dyster som Ondskapens hotell og like skummel og fengslende som Mørke krefter.» Saturday Review «Intet mindre enn state-of-the-art innenfor skrekksjangeren.» Atlanta Journal «Den moderne skrekkens mester har gjort det igjen … Å lese Cujo er som å få trukket et barberblad langs den delen av bevisstheten hvor alle demoner og monstre lurer.» Pittsburgh Press «En nervepirrende og hjerteskjærende thriller som kommer til å hjemsøke drømmene dine.» Newport News Daily Press «Den udiskutable skrekkens mester har skrevet en roman som spisser seg til og forløses som et spyd gjennom hjertet.» St. Louis Globe-Democrat «Stephen King har skrevet den ultimate skrekkromanen.» Houston Chronicle
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202815967
EAN 9788202815967
Genre Grøssere
En bok der handlingen stort sett er begrenset til ett sted - og du får få mulighet til å ta pause eller flykte fra den nervepirrende situasjonen. En ting jeg har sansen for med Stephen King, er de ulike måtene han ofte velger å dele opp romanene sine på. Denne er, om jeg ikke husker feil, for eksempel skrevet helt uten kapitler, slik at man får færre anledninger til å legge boken vekk. Jeg leste denne på ganske kort tid. Dette er også en av de mer "realistiske" bøkene i forfatterskapet hans.
Det er mange år siden nå, men jeg husker den fremdeles.
Vinden førte lange samtaler med takrennene.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg var en stor fan av tv-serien Gilmore girls. Derfor bestemte jeg meg for at jeg ville lage en liste over hvilke bøker de nevner i serien. Det er en lang liste, som jeg fant på en nettside som ikke finnes lengre.
Jeg har ikke tatt med bøkene bak de filmene som også nevnes.
Si gjerne ifra, hvis du vet om bøker jeg ikke har i lista.
(Nesten) alle bøkene som Rory Gilmore i serien "Gilmore Girls" leste eller nevnte gjennom hele serien!
Alle bøkene referert til i Gilmore Girls, part 1.
Minus et par stykker jeg ikke fant. Her skal det leses! :)