Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Maten er enkel som vår egen husmannskost, men inspirert av kjøkken i land som vi drømmer om å reise på ferie til. Oppskriftene er presentert trinn for trinn, og gjør det begripelig selv for den uerfarne kjøkkenskriver. Ifølge forfatteren skal det være lystbetont å lage mat. Og det skal være inspirerende. Og det er den, denne boka, som har satt mang en rett på norske bord for aller første gang.
Omtale fra forlaget
Maten er enkel som vår egen husmannskost, men inspirert av kjøkken i land som vi drømmer om å reise på ferie til. Oppskriftene er presentert trinn for trinn, og gjør det begripelig selv for den uerfarne kjøkkenskriver. Ifølge forfatteren skal det være lystbetont å lage mat. Og det skal være inspirerende. Og det er den, denne boka, som har satt mang en rett på norske bord for aller første gang.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788202132163
EAN 9788202132163
Språk Bokmål
Sider 127
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket