Brød

av (forfatter) og James Hudson (illustratør).

Cappelen 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

30 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Hva er det som får brødsultne osloborgere til å stå sommer som vinter i lange køer utenfor et lite bakeri?

Kundene på Åpent bakeri har i mange år kjørt omveier og stått i lange køer for å kjøpe hovedstadens beste bakervarer. Nå deler bakerne i Åpent bakeri endelig hemmelighetene bak sine beste brød med deg, slik at du selv kan bake disse hjemme på kjøkkenbenken. De gir råd om hvordan du skal sette den perfekte brøddeig, og om hva du bør gjøre for å få et så smakfullt, duftende og vellykket resultat som mulig.


Du får grunnoppskriften på 30 forskjellige brød med variasjoner og i tillegg gode tips om hva brødene egner seg best til. Og ikke minst: Hvordan du bør oppbevare brødene på best mulig måte for å kunne nyte dem til siste smule. Men - antakelig spiser du opp det deilige brødet lenge før det får tid til å tørke.


Gründerne Øyvind Lofthus og Emanuel Rang er ofte å finne i bakeriet sammen med alle sine dyktige medarbeidere. I arbeidet med boka har bakerkollega André Løvaas bidratt med oppskrifter og faglige innspill, Darrell Shrubb har kommet med ideer til innhold og fotografering. Fotograf James Hudson har tatt alle bildene og journalist Sidsel Hjelme har ført all tekst i pennen.


Anmeldelser:Terningkast 5

"Boken har et enkelt og pent design med flotte bilder - også fra interiørene til suksessbakeriet".."spennende å lese om brødgründernes bakst".."Verdt å bruke: Til de grader!"

Tove Diesen/ Berit Simenstad, Aftenposten
"..midt i blinken for alle oss som er glad i å bake".."her er det masse tips til nye brødsorter, og bokens mange fotografier øker også lysten til å sette i gang."

Sonja M. Johansen, Kulturspeilet


"Man får vann i munnen av de lekre bildene og i tillegg er det mye fornuftig informasjon her om brødbaking. Du kan nesten kjenne duften av nybakt brød."

www.matoppskrift.no


"Boka...er etter min mening rett og slett vakker."

Kjøkkenskriveren


Terningkast 5

"Boken gir oss en mengde..oppskrifter og lærer oss mye om brød og bakst...Lekkert!"

Lene Aarnes, Magasinet, ABC Startsiden

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788202237905

EAN 9788202237905

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "Bønner og linser - en kokebok med italienske klovner og indiske møll" av Camilla Jensen
  • "I Roald Dahls kjøkken" av Roald Dahl
  • "Ekte vare - guiden til uforfalsket mat" av Mats-Eric Nilsson
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Nigellas fest - en hyllest til livet" av Nigella Lawson
Alle bokanbefalinger for dette verket