Fullmektig Theodor Wulfsberg er omgitt av alkoholiserte og bestikkelige kollegaer i en hovedstad preget av finanskrise etter et eiendomskrakk.
På et bordell på Vaterland blir en anerkjent professor funnet drept, og embetsmannen Wulfsberg får et brutalt møte med byens underverden.
Løgner og lysskye forbindelser fører til stadig større spenninger i byen. Kristiania er i ferd med å gå i oppløsning på vei mot et nytt århundre.
Blodpenger er en rå og fandenivoldsk krimfortelling fra Kristianias skyggeside.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2015
Serie Bernt Nystuen og Theodor Wulfsberg (1)
Genre Politi og detektiver Krim Historisk litteratur
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted Oslo
Spennende og underholdende krim fra et lurvete Kristiania i 1899. Forfatterparet Tore Aurstad og Carina Westberg har klart å gi liv til et politivesen og en by som ikke ligger SÅ langt tilbake i tid. Tidsbildet virker veldig overbevisende, og persongalleriet består av individer preget av sin tid. Dette er veldig godt! Jeg ser fram til neste bok!
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket38 bokelskere følger dette verket.