Forrykende thriller om internasjonal organisert kriminalitet og terrorisme som utgjør en langt større trussel mot det norske demokratiet enn det vi tror. En ung kvinne brenner i hjel i en leilighet på Kampen. Et vitne i en gigantisk narkotikasak blir funnet knivdrept på en oljetanker i Det indiske hav. To tilsynelatende uavhengige hendelser som VG-journalist Hans-Christian Weber setter i sammenheng med den profilerte næringslivstoppen Kjetil Brekke. Parallelt planlegges en omfattende terroraksjon som bokstavelig talt vil ryste Norges grunnvoller. I samarbeid med drapsetterforsker Anne-Cathrine Volden setter Weber eget liv og helse på spill for å rulle opp en sammensvergelse som truer hele det norske demokratiet. En sammensvergelse som vil etterlate Norge i hendene på nådeløse og organiserte kriminelle på jakt etter et fristed for milliardene de har tjent på trafficking av våpen, narkotika og mennesker.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2006
Genre Thrillere
Forutsigbart, klisjeer, identitetsløse personer. Gjesp. Når halve boka er ferdig gidder jeg ikke mer.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEn ung mann med plass til slipsknuten mellom fortenna stirret på ham.