Det er mai måned i Oslo. En ung kvinne brenner i hjel i en leilighet på Kampen. Samtidig blir et vitne i en gigantisk narkotikasak funnet knivdrept på en oljetanker i det indiske hav. VG-journalisten Hans-Christian Weber setter disse hendelsene i sammenheng med den profilerte næringslivstoppen Kjetil Brekke. Parallelt planlegges en omfattende terroraksjon. I samarbeid med politietterforsker Anne-Cathrine Wolden setter Weber eget liv og helse på spill for å rulle opp en sammensvergelse som truer hele det norske demokratiet. Dette er den andre romanen om Anne-Cathrine Wolden.
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2006
Format CD
ISBN13 9788242120793
EAN 9788242120793
Genre Thrillere
Omtalt sted Oslo
Forutsigbart, klisjeer, identitetsløse personer. Gjesp. Når halve boka er ferdig gidder jeg ikke mer.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEn ung mann med plass til slipsknuten mellom fortenna stirret på ham.