Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788202387365
EAN 9788202387365
Serie Anna (1)
En nydelig bok, med helt fantastiske illustrasjoner. Fortellingen har en religiøs tone, men er skrevet med et filosofisk språk som gjør at den også vil være aktuell for lesere som ikke er religiøse. Språket sammen med illustrasjonene bidro i vårt tilfelle til fine samtaler rundt hvert eneste oppslag.
Boka har kjempe fine illustrasjoner!! :) Historien i seg selv er nok dessverre litt for svevende for min del, men det er vel slik fantasiene til barn er ;)
Fantastisk vakker bok om sorg og mer til.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketLeser Gud bøker? spør pappa forundret.
Klart han gjør. Han har et stort bibliotek. Selv Gud trenger et leksikon å slå opp i av og til.
Se! Svalene skriver med løkkeskrift. Jeg tror det er huskelister til oss. Og oppskriften på jordbærpai.
Her er 9 bøker jeg mener er flotte eksempler på den moderne litteraturen for barn og unge. De tar for seg tunge temaer som sviktende foreldre, mobbing, misbruk og sorg, men det er også bøker som tar vare på et ungt sinns håpefulle blikk på verden.
Bokblink Barn er en presentasjon av nyere litteratur for barn i aldersgruppen 0-12 år (Billedbøker, barnebøker, ungdomsbøker og apper). Arrangøren var Vest Agder Fylkesbibliotek sammen med 4 lektører, 7 og 8 mai.
To ganger i året gjennomfører Vest-Agder fylkesbibliotek og Kristiansand folkebibliotek barnebokmøter for bibliotekansatte i fylket. Deltagerne bidrar med dette til å holde seg selv og de andre deltagerne oppdatert når det gjelder barne- og ungdomslitteratur.
Gå til bloggen Vest-Agder leser barnebøker: http://barnebokmote.blogspot.no
En liste over bøkene jeg har lest i 2015. Som barn- og ungdomsbibliotekar går det mye i bøker som passer for den gruppen.