Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne gangen tar forfatteren oss med på vinprøve hvor han erfarer at man ikke spytter ut en Chateau-neuf-du-Pape. Han forteller om piknik a la Anglais, om jakten på napoleonske gullmynter i hagen og om trøffelhandel med Monsieur X.
Omtale fra forlaget
Denne gangen tar forfatteren oss med på vinprøve hvor han erfarer at man ikke spytter ut en Chateau-neuf-du-Pape. Han forteller om piknik a la Anglais, om jakten på napoleonske gullmynter i hagen og om trøffelhandel med Monsieur X.
Forlag Kolibri forl.
Utgivelsesår 1993
Format Innbundet
ISBN13 9788290478433
EAN 9788290478433
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 183
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!