Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Max Skinner har en god jobb i Londons finansverden, men da sjefen stjeler hans største kunde og presser han ut av firmaet, bestemmer Max seg for å reise til vingården i Provence som han har arvet etter den nylig avdøde onkel Henry. Men utfordringene er mange; gården er forfallen, vinrankene er skrøpelige, og forpakteren er en lur rev. Da han endelig begynner å føle seg hjemme, dukker en kvinne opp, som påstår at hun er onkel Henrys datter.
Omtale fra forlaget
Max Skinner is a man at the heart of London's financial universe until his employers embark on a little asset-stripping of their own. Himself. Amid the grey London drizzle, there is one potential ray of sunshine: Max's Uncle Harry has left him his estate in his will - an eighteenth-century chateau and vineyard an hour's drive from Avignon. Out of a job, and encouraged by his friend Charlie about the money in modern wine, he heads for France.What Max discovers is a beautiful house, wonderful weather and a bustling village. The downside is the quality of the wine in his vineyard, but when Max suggests calling in an expert, Roussel, a former employee of his uncle's, is resistant. Help is at hand, however, when a beautiful blonde Californian arrives unexpectedly at the chateau. Peter Mayle's delightful novel will enchant the audiences who bought A YEAR IN PROVENCE and TOUJOURS PROVENCE in their millions.
Forlag Little, Brown
Utgivelsesår 2006
Format Heftet
ISBN13 9780751539660
EAN 9780751539660
Omtalt sted Frankrike
Språk Engelsk
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ikke behov for å lese denne flere ganger. Veldig tynt. Elsker Frankrike, men dette var trasige greier.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket26 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!