Forfatteren portretterer 21 kirkefedre. Han gir miljøene og menneskene liv. Samtidig får vi et innblikk i den tidlige kirkes liv, utviklingen fra martyrkirken til statskirken, veksten i datidens verden og kirkens kamp for en kristen tro og et åndelig liv. Med litteratur- og ordliste.
21 Kirkefedre
Historien om hvordan kristendommen ble utformet.
For å forstå hvorfor kristendommen ser ut som den gjør i dag, må vi vende oss til kirkefedrene. I peter Halldorfs portrett trer kirkefedrene fram for øynene våre som de levende mennesker de var. Miljøene og menneskene får liv. Samtidig får vi et innblikk i den tidlige kirkes liv, utviklingen fra martyrkirken til statskirken, den forbløffende veksten i datidens verden og kirkenes kamp for en kristen tro og åndelig liv.
Forlag Luther
Utgivelsesår 2001
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEt dypdykk i kristendommen og dens historie fra urkristendommen til i dag. Kom gjerne med forslag!