Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Klokka var fire. Tomt for kunder. Tid for borgertoget.
Av og til når han sto slik, alene her nede, og så de andre, der oppe, sammen, lurte han på om det var sunt. Om han burde hatt fri når andre hadde det. Og hvis ikke, hva som i så fall gjorde det verdt det. Han gikk for å rydde smørehallen. Av og til var plikten god å ha.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Videofilmer ikke julaften, sommerferien, for ikke å oppleve nåtiden bak kameraet for å se på den i framtiden når den er blitt fortid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For kvinnen er ubønnhørlig i sin dom over en annen kvinnes fysikk, om det så er en venninne. Kvinnens blikk ser alt, på konstant jakt etter tegn på forfall hos den andre som hun selv kanskje også undergår.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den ene sier: En dag skal vi alle dø. Den andre sier: Alle andre dager skal vi det ikke.

Godt sagt! (40) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KStine_JKaroline in WonderLisbeth Kingsrud KvistenTorill Elisabeth RevheimKarin BergTove Obrestad WøienAlice NordlituhamreIngunn ØvrebøMarit HåverstadJulie StensethKnut SimonsenTrygve JakobsenEster SEileen BørresenBente NogvaGrete AastorpLilleviTonesen81Leseaaseingar hIngunn SVidar RingstrømIrakkAjiniakraGro Anita MyrvangSigrid NygaardIna Elisabeth Bøgh Vigrekjell kOlemgeBjørg Elin NærlandBerit B LieTheaJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenHanne Midtsund