Grønn bonanza

potetpizza, sommerruller og blomkålwings

av (forfatter) og Josefin Linder (illustratør).

Cappelen Damm 2016 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

RisRosOgKlagings eksemplar av Grønn bonanza - potetpizza, sommerruller og blomkålwings

Lesetilstand

Skal lese denne

Hylle

Skal lese

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Grønn bonanza - potetpizza, sommerruller og blomkålwings «Jeg har en oppfordring til deg i en hektisk hverdag: Ta brokkolien tilbake. Lukt på frukten, kjenn på avokadoen, løft opp en neve med tørre linser og la dem renne tilbake i boksen. Vær sammen. Pust med magen. Lukt på nybakt brød. Hør at smøret smelter i panna.» I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, om gode råvarer, om å bruke opp alt, vite hva man spiser og hvor det egentlig kommer fra. I tillegg til over 60 oppskrifter inndelt etter råvaren som er i fokus, gir forfatteren en personlig vinkling på matglede, - hun er oppvokst på landet og vet hvor potetene kommer fra og kjenner daglig på gleden ved å handle god mat, kokkelere, spise, og kaste mindre. Hun er opptatt av å formidle et godt og kjærlig forhold til råvarene, kokeprosessen, resultatet og det å dele et måltid. Boken er bruksvennlig og kan leses både for inspirasjon, brukes i hverdagen og være et oppslagsverk med oppskrifter. I hovedsak er det bruk av kjente og kjære råvarer som potet, blomkål, gulrot og salat - tatt i bruk på nye og enkle måter - sammen med ingredienser fra verden rundt, som gjør det lett å bruke sunne og billige grønnsaker. Oppskriftene inspirerer leseren til å prøve seg frem i nye, men likevel gjenkjennelige kombinasjoner. Kapitlene i boken er inndelt etter råvarer, med en introduksjonstekst til hver av dem. Boken inneholder også tekster som Ikke kast, kok kraft, Lykken er et ryddig kjøkkenskap og Lyden av smør som smelter. Mia Frogner er utdannet litteraturviter, og jobber som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Trigger, nylig kåret til verdens beste kreative byrå. Hun driver den populære bloggen Green Bonanza, greenbonanza.com, som ble stemt frem til finalerunden under Vixen Blog Awards-kåringen av Årets matblogg 2015. Mia er også en av personene bak popup-konseptet ETE Supper Club.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788202520540

EAN 9788202520540

Språk Bokmål

Sider 196

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Til ungdommen - oppskrifter på digg mat" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mer enn mett - for klimasaken fra kjøkkenbenken : 88 plantebaserte oppskrifter" av Mia Frogner
  • "Veganmat på sitt beste - 100 oppskrifter - frokost, lunsj, middag og søtt" av Jane H. Johansen
  • "Plukk selv - sanketips og oppskrifter : fra veikant, skog og skjærgård" av Trond Svendgård
  • "Kjøttfri mandag" av Maj-Britt Aagaard
  • "Sykt enkelt" av Mari Hult
  • "Sykt godt - en vegansk kokebok" av Mari Hult
  • "En skikkelig digg kokebok - kjøttfri favorittmat" av Hanne-Lene Dahlgren
  • "Hellstrøm jr. - 60 oppskrifter & gode tips" av Eyvind Hellstrøm
  • "Omstart 30 - en 30 dagers anti-inflammatorisk kostholdsplan med mat som medisin" av Berit Nordstrand
  • "Hummus & granateple - mat fra Tyrkia og Midtøsten" av Vidar Bergum
  • "Krigeren på fanget - dikt" av Hege Woxen
Alle bokanbefalinger for dette verket