Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Inspirasjonskokebok for en miljøvennlig hverdag Du kan brette melkekartonger i mange år uten å gjøre stor forskjell. Å kutte ned på kjøttforbruket er det mest effektive miljøtiltaket for en familie. Journalistene og ekteparet Yngve Ekern og Hege Ulstein har sammen med sine to sønner droppet kjøtt på hverdager i flere år. I denne boka deler de sine beste oppskrifter og erfaringer med hvordan man kan spise godt og kjøttfritt i en travel hverdag. Her er enkle og inspirerende oppskrifter basert på grønnsaker, fisk, pasta, gryn og alt som er kjøttfritt, sunt og miljøvennlig. Boka belyser også kjøttindustriens dystre hemmeligheter og lærer oss opp i enkelt og praktisk miljøvern som vi kan gjennomføre hver eneste dag. Dette er en bok uten strenge pekefingre, men med inspirasjon, humor og fakta. Men først og fremst med en masse deilige, kjøttfrie oppskrifter.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788248911913
EAN 9788248911913
Språk Bokmål
Sider 184
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketEn vanlig norsk industrikylling lever et liv som best kan beskrives med ordene til den dystre filosofen Thomas Hobbes: " Stakkarslig, grusomt, brutalt og kort."
Om du vil motta kostholdsråd fra kjøttbransjen, kan du jo gjøre det. Vi lever i et fritt land. Men husk at kjøttbransjens mål er å selge mest mulig kjøtt.
Trenden med lavkarbo vil bli studert i framtiden, og de vil få rett, de som kaller diettens tilhengere "menneskehetens SUV-er". Lavkarbo er egentlig høykarbo. Det er hinsidig enhver bærekraftig idé å spise så mye entercôte man klarer å få inn.