Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder omlag 200 oppskrifter på kjøttretter, ledsaget av vinforslag og beskrivelse av hvordan smaker passer sammen. Har forslag til festmeny og register.
Omtale fra forlaget
Mat og vin i utsøkt harmoni De gjør det igjen, Bølgen & Moi med venner: Lager en kokebok der mat og vin kombineres i utsøkt harmoni! Denne gangen er det kjøtt som står på menyen. Okse, svin, fugl, vilt, supper, gryter .; både tradisjonelle og nyskapte retter. Boken inneholder ca 200 oppskrifter, alle retter akkompagneres av vintips.Trond Moi gir i rikt monn sin erfaring med leseren og lar seg inspirere til nye innfall i grytene, mens Bølgen formidler sin vinkunnskap og gir kombinasjonstips til det som serveres på tallerken og i glass. Øivind Hånes har skrevet teksten, Mats Widén har tatt fotografiene og Kenneth Hansen er art director.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788205384910
EAN 9788205384910
Språk Bokmål
Sider 372
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!