Kokeboka

hva skal vi spise? : til matgleden

av (forfatter), Hanne Fisher (forfatter) og Tommy Andresen (foto).

Frisk 2023 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.60 (5 terningkast.)

11 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hanne Kvernmo Ryes eksemplar av Kokeboka - hva skal vi spise? : til matgleden

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Faglitteratur

Lesedato

2023

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Denne boka er til deg som har lyst til å lage mer mat fra næringsrike råvarer, men som ikke helt vet hvor du skal begynne. Den er også til deg som er ganske dreven på kjøkkenet, men som trenger nytt påfyll av oppskrifter som går på rotasjon i hverdagen. Vi tror at vi i våre forsøk på å lage mat fra bunnen av, legger lista for høyt. Derfor legger vi den litt lavere. Nei, mye lavere. Men vi kompromisser ikke på verken smak eller næringsverdi!

Kokeboka - Hva skal vi spise? er en praktisk oppfølger til Marits første bok HVA og NÅR skal vi spise? Den gir deg enkle, næringsrike og smakfulle oppskrifer. Her får du inspirasjon og motivasjon til å gjenoppdage de gode norske råvarene og legge til rette for matglede i hverdagen.

Bokdetaljer

Forlag Frisk

Utgivelsesår 2023

Format Innbundet

ISBN13 9788284371276

EAN 9788284371276

Språk Bokmål

Sider 222

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 0 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ultraprosessert - hvorfor spiser vi greier som ikke er mat … og hvorfor klarer vi ikke å stoppe?" av Chris van Tulleken
  • "Hva og når skal vi spise?" av Marit Kolby
  • "Livet og korleis leve det - ei handbok for vaksne" av Anne Gunn Halvorsen
  • "Kongen anbefaler - holdninger for folket" av Ingvard Wilhelmsen
  • "Boken med glemte navn" av Kristin Harmel
  • "Min skam - en historie om forventninger og løsrivelse" av Nadia Ansar
  • "Omgitt av idioter - hvordan forstå dem det ikke går an å forstå" av Thomas Erikson
  • "Leksjoner i god kjemi" av Bonnie Garmus
  • "Mordene på Fleat House" av Lucinda Riley
  • "Atlas - historien om Pa Salt" av Lucinda Riley
  • "Hjernen er stjernen - ditt eneste uerstattelige organ" av Kaja Nordengen
  • "Abida Raja - frihetens øyeblikk" av Håkon F. Høydal
Alle bokanbefalinger for dette verket