Jeg har mer sansen for finurlige plakater - det føles liksom litt mindre uhygienisk når man ikke må ta på ting. Eventuelt ordbøker man ikke er så glad i. Men det er ikke bra å bruke for mye tid på do, og derfor vil jeg oppfordre alle til å legge igjen sudokuene og kryssordene i stuen.

Er det forresten flere som blir litt provosert over doruller med tekst på? Sikter spesielt til Lambi med ord om kjærlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I min barndom hendte det man fikk avispapir til dotørk. Må innrømme at jeg blir mest provosert over at man fortsatt blir utsatt for allergiprovoserene fargetrykk til den slags bruk. Men ellers? Teksten "han stend" om noen tørker seg bak med den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tja, eg tykkjer ikkje det er naudsynleg å kjøpe dasspapir som er så fancy at det fyller fleire roller enn berre å vere til å tørke rumpa med. Ekstra ille vert det òg med sånt kliss som dei kjærleiksgreiene du snakkar om. I det heile tatt er Lambi så klissete eit toalettpapirkonsept at eg nesten forventar at det skal dryppe sirup frå stumpen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleser