ikke vet jeg hva som er beste måte å få til gode diskusjoner om bøker. Det blir lett lange lenker og lat som jeg er hender det ofte at jeg gir meg undervegs. Spesielt hvis jeg ikke føler det så mye nytt den enkelte kommer med. Da setter jeg heller fra meg en stjerne enn å kommentere. Og om en mener noe annet enn resten - hvorfor skal en ikke komme med det? Det er jo det som er kjekt - når noe forteller/begrunner sitt syn. Om noen mener noe annet enn meg blir jo ikke boken dårligere for meg. Jeg har mine grunner for å like/mislike en historie.. Og jeg syns det er flott om noen kommenterer "gamle" lenker. Vi leser jo en haug med "gamle" bøker. Det er det som slår meg hver gang jeg ser oversikten over bøker som "leses nå" - at eldre bøker leses fortsatt. Det er jo nettopp det som er flott med bøker. At de kan tas fram igjen og igjen. Og at nye lesere i en ny tid kan ha et annet syn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp derfor synest eg ikkje det er så farleg om det er fleire trådar om same boka. I alle fall ikkje når dei er skrivne over fleire år.

Eg synest det er rarare, når ei bok har ein lang diskusjonstråd, og det plutsleg dukkar opp ei omtale med vekt på heilt andre ting enn det resten av tråden handlar om. Men det er vel ein smaksak, kva ein synest er ryddigast.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundKirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn Sturød