Sitter og småhumrer litt for meg selv her. Jeg har lagt merke til at enkelte lar seg veldig fort provosere herinne, og jeg kan heller ikke dy meg, for å være litt ironisk innimellom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Da var det som jeg tenkte da, jeg har etterhvert lært meg å sjekke hva brukerne har skrevet tidligere, siden det kan gi en ganske god pekepinn på hva slags menneske man har med å gjøre. Og deg hadde jeg ingenting å utsette på, så da lot jeg tvilen komme deg til gode. Saken er den at finnes ufine brukere her inne og det er ikke alltid så lett å avsløre ironi i skrift, tror det er derfor folk fort reagerer. Men nå gjorde jo du saken enkel og fortalte oss hvor landet lå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har før skrevet om at jeg slett ikke har plass til alle bøkene mine, det er faktisk fullt overalt og de ligger i stabler rundt omkring. :) Vet at det ikke er lett å skjønne ironi bare med skrift, mangler jo både kroppsspråk og grimasjer, men det er godt at noen skjønner da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBerty