Hvis du hadde droppa den første setningen din, så hadde det vært greit, men det blir for dumt.

Du har ikke plassert de uleste bøkene i hyllene dine, og det skulle skille deg fra alle oss andre her?

Også vet jeg at jeg ikke burde la meg provosere. Men noen ganger greier jeg ikke styre meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kjære vene! Som det petimeter jeg er, har jeg behov for å skille mellom det jeg har lest og det jeg ikke har lest. Det jeg har lest, står i de "ordentlige" bokhyllene mine. Det jeg ikke har lest, men skal lese, ligger pent (?) oppstablet på arbeidsrommet. Etter hvert som jeg leser, blir noe av det "veiet og funnet for lett" og havner i Fretex-kassa, noe legges i hyttekofferten, og resten plasseres i bokhyllene. Jeg tror ikke jeg skiller meg så mye fra alle de andre her -?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tenkte det samme da jeg først leste innlegget, men så ble jeg usikker på om Strega mente det humoristisk. Å dømme av tidligere innlegg har hun virket koselig, så jeg valgte å trekke den slutningen og la være å svare.

Jeg personlig blir nesten litt provosert av disse med selvdisiplin jeg bare kan drømme om, som ikke har en eneste ulest bok i hyllene, men det er kanskje bare min mindreverdskomplekser:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sitter og småhumrer litt for meg selv her. Jeg har lagt merke til at enkelte lar seg veldig fort provosere herinne, og jeg kan heller ikke dy meg, for å være litt ironisk innimellom.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da var det som jeg tenkte da, jeg har etterhvert lært meg å sjekke hva brukerne har skrevet tidligere, siden det kan gi en ganske god pekepinn på hva slags menneske man har med å gjøre. Og deg hadde jeg ingenting å utsette på, så da lot jeg tvilen komme deg til gode. Saken er den at finnes ufine brukere her inne og det er ikke alltid så lett å avsløre ironi i skrift, tror det er derfor folk fort reagerer. Men nå gjorde jo du saken enkel og fortalte oss hvor landet lå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har før skrevet om at jeg slett ikke har plass til alle bøkene mine, det er faktisk fullt overalt og de ligger i stabler rundt omkring. :) Vet at det ikke er lett å skjønne ironi bare med skrift, mangler jo både kroppsspråk og grimasjer, men det er godt at noen skjønner da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føler meg mer usikker på ærligheten, Solveig. Mindreverdighetskomplekser tør jeg påstå at 90 % av oss har.

Selvdisiplinen er nok litt påskrytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg kan jo alltids håpe at de beskriver en sannhet som kanskje er pyntet litt på, jeg føler meg i alle fall litt bedre da:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er altfor lett å lyve, Solveig. Etter hvert lærer vi hvem vi kan stole på og hvem ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  Haugen