Helt enig! De er kjempe, kjempe, kjempe, kjempe bra og spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tror disse bøkene er blitt en av yndlings bøkene mine, de er bare helt fantastisk bra. Jeg har bare litt under 100 siden igjen av den siste boken i serie nå:( men gleder meg til bloodline kommer i sommer :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vet dere at han som produserte transformers 3 er gådd i lag med en annen og prøver og lage va(vampire acaemy) til en film. http://www.facebook.com/pages/Official-VAMPIRE-ACADEMY-Movie/132065663494472--- (facebook siden)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja den kommer på film i 2013 :D gleder meg! http://www.imdb.com/title/tt1686821/ det er ikke noe spesielt der enda da :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nja..de har ikke et studio enda. men de prøver og få den på kino i verden i 2013. men kan godt hende det tar lengre tid :/ man må bare være tålmodig og håpe på det beste. dessuten til da, er det masse steder på face ma kan snakke om va, som gjør at tiden går fortere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol