[ Slettet av bruker ]

Viser 11 svar.

ENIG!! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, såå bra bøker! Og hovedpersonen er jo bare dødskul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en ungdosmsbok og vampyr junkie som meg selv var jo dette helt topp. Lettlest, underholdende og avhengighetsskapende. Lånte den første boka for å se om dette var fengende, og ble såpass begeistret at alle bøkene er herved bestillt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

forresten har laget en gruppe for va fans på face. den heter rett og slett vampire academy fans i scandinavia.akkurat nå er den litt tynn men virker som va har mange fans i norge så det burde være et grunnlag for flere i gruppen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ENIG! De har ALT!!! :D Og kjærlighetshistorien er bare.....helt utrolig rørende og ekte. Alt er liksom trist slash vakkert. Haha. Elsker sisteboken, virkelig elsker den. (Elsker jo alle bøkene da, haha)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Endelig en vampyrbok beregnet på tenåringer som ikke er helt på trynet. Det at den kvinnelige hovedkarakteren er en sterk frøken er også et pluss : D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! De er kjempe, kjempe, kjempe, kjempe bra og spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror disse bøkene er blitt en av yndlings bøkene mine, de er bare helt fantastisk bra. Jeg har bare litt under 100 siden igjen av den siste boken i serie nå:( men gleder meg til bloodline kommer i sommer :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vet dere at han som produserte transformers 3 er gådd i lag med en annen og prøver og lage va(vampire acaemy) til en film. http://www.facebook.com/pages/Official-VAMPIRE-ACADEMY-Movie/132065663494472--- (facebook siden)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja den kommer på film i 2013 :D gleder meg! http://www.imdb.com/title/tt1686821/ det er ikke noe spesielt der enda da :).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

nja..de har ikke et studio enda. men de prøver og få den på kino i verden i 2013. men kan godt hende det tar lengre tid :/ man må bare være tålmodig og håpe på det beste. dessuten til da, er det masse steder på face ma kan snakke om va, som gjør at tiden går fortere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars Mæhlum