KJøpte denne boken i dag og begynte på den med det samme. Måtte passe meg litt så ikke jeg satt og lo høyt flere ganger på venteværelset og T-banen. Gleder meg til resten i kveld. Kommer også til å kjøpe den andre boken hennes snart. Herlig med bøker som får en til å trekke på smilebåndet og le.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Flere tråder på denne også, skrev i en annen:Greit med et slikt lettere avbrudd av og til, og den er "uanstrengt" å gå til også(lydbok på iPhone)...slipper å konsentrere seg så mye. Absolutt ikke noe litterært storverk...men søt beskrivelse av disse gamle damene og deres forhold til omverdenen. De har da sitt liv og sine besværligheter de også, ikke urealistisk...kanskje grunnen til at jeg synes den er OK, er at jeg hadde to "gammel-tanter" som bodde i et lite hus alene og drev på nesten som de der. (Bortsett fra potensmiddelet da)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag