Eg likte og boka kjempegodt. Den er engasjerande på same måte som Drømmehjerte av Samartin syns eg. Eg må kanskje sjå filmen og, viss den er så bra. Plottet egnar seg sikkert som film. Men karakterane blir jo sjeldan det same som ein har sett for seg sjølv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er sant. Jeg er egentlig glad for at jeg så filmen først - for jeg tror den ville skuffet litt om jeg hadde gjort det i motsatt rekkefølge. Nå fikk jeg heller gleden av å først komme over en god film - for så å bli positivt overrasket over en fantastisk bok. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste bok og så filmen noen år etter, og filmen skuffet absolutt ikke. Jeg synes de lagde filmen veldig tro til boken, i tillegg er det flotte skuespillerprestasjoner i filmen :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

jeg er enig i at filmen for så vidt er tro mot boka, men var skuffet over ting de har utelatt! men sånn må det vel bli, ellers hadde filmen blitt veeeeldig lang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig. Boka gjorde seg svært bra som film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland Skjeggerud