tja... hva skal jeg si.. trodde den var bedre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 18 svar.

er littenig med deg der... Jeg hadde hørt at boka var bra, og i tillegg ble det lagd film av den, så jeg hadde vel litt høy forventninger. Ikke så spennende som jeg hadde håpet ,men en fin bok. Elsket filmen da. Gode skuespillere, bl.a. Dakota fanning og Hilarie Burton. Elsker dem begge! Ambefaler filmen selv om du blir skuffet over boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry. Klisjebok. Ble veldig skuffet. Traff ikke meg. Men, men......livet går videre for det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

P.S filmen var myyyye bedre enn boka!! anbefales!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, det er vel slik at en bok enten treffer deg eller ikke gjør det. Denne traff meg rett i hjertet, og jeg likte den kjempegodt...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg elsker virkelig denne boka! Kalrt en av mine favoritter. Love it!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Filmen er også veldig bra Karina. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den på DVD, så gleder meg til jeg kan krype inn under pleddet i sofaen og koooose meg! :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er jeg helt enig i.. Den inneholder så mye, og sier masse om livet og ikke minst det å mestre livet... : )))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig, det er ei bok jeg aldri vil glemme. Filmen ønsker jeg ikke å se, da jeg er redd den vil ødelegge den gode opplevelsen jeg hadde. Ei rørende og nydelig bok synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, jeg tenker helt motsatt. Jeg har kjempelyst til å se filmen! Bøker som er kjempegode har jeg lyst til å komme nærmere. Men jeg er heeelt forberedt på at opplevelsen blir anderledes.
:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne historien er bare helt nydelig! :) ¨

Men vil si at det ikke er noe i veien med å se filmen, er kanskje en av de få filmene som faktisk klarer å matsje boka, og jeg elsket filmen! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå sett filmen, og den var nydelig. Ble ikke skuffa i det hele tatt. Fikk faktis lyst til å lese boka en gang til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig! Jeg så filmen før boka, og hadde rimelig høye forventninger siden jeg likte filmen. Bøker er jo som regel så vanvittig mye bedre enn filmene, og jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. En perle av en bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg likte og boka kjempegodt. Den er engasjerande på same måte som Drømmehjerte av Samartin syns eg. Eg må kanskje sjå filmen og, viss den er så bra. Plottet egnar seg sikkert som film. Men karakterane blir jo sjeldan det same som ein har sett for seg sjølv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er sant. Jeg er egentlig glad for at jeg så filmen først - for jeg tror den ville skuffet litt om jeg hadde gjort det i motsatt rekkefølge. Nå fikk jeg heller gleden av å først komme over en god film - for så å bli positivt overrasket over en fantastisk bok. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste bok og så filmen noen år etter, og filmen skuffet absolutt ikke. Jeg synes de lagde filmen veldig tro til boken, i tillegg er det flotte skuespillerprestasjoner i filmen :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

jeg er enig i at filmen for så vidt er tro mot boka, men var skuffet over ting de har utelatt! men sånn må det vel bli, ellers hadde filmen blitt veeeeldig lang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Einig. Boka gjorde seg svært bra som film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

gretemorLesevimsaSteinar JøsokKaren RamsvikOleKaroline in WonderDolly DuckEivind  VaksvikmarithcHarald KTralteJan Erik  OlsenReadninggirl20StineErikIdaAndreas BoklesersbjrnlvldKay NilsenPirelliVannflaskeJune PlutonikaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudvaskeklutannelinguaKjetil Klakegg BergheimtuhamremoiraLibraritas vMartinenBjørn  BakkenMereteAlice NordliLaila StenbrendenIngunn SAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenGrete AastorpGro Anita MyrvangKathrine