D'ærnte så ille gæernt her se! var mitt første møte med Halden-dialekt da jeg skulle se på en hybel der en gang for lenge siden ;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mitt eldste barnebarn bor i Halden, og når han er på besøk så mener han at han må snakke pent fordi vi ikke snakkær så bredt her i Rygge som døm gjør i Halden. :o) det er bare 6 mil unna men på de mila skal du innom Fredrikstad og Sarpsborg. Det merklige er at jo nærmere Halden du kommer jo breære blir'e. Min egen dialekt er litt blanda ut med Oslo preg, så ifølge ekte mossingær/ryggefolk så er jeg litt "jålete" i språket. Men jeg tror at ved å prate "korrekt" så er det også enklere å tilegne seg andre språk (?). Jeg syns jeg hadde en fordel når jeg lærte tysk og engelsk. Bare en tanke, dialekter er likevel viktig for identiteten. :o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtothea