Jeg ville avbrutt boka hvis ikke det var for at vi har leilighet i Murcia-området nede i Spania. Første halvdel av boka ville jeg gitt terningkast 1, og siste halvdel terningkast 6 husker jeg jeg tenkte da jeg la den fra meg. Så hvis du er tålmodig så kanskje du orker å lese den helt ut. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg her. Første del syntes jeg var ulidelig kjedelig, men den tar seg opp litt på slutten. Synes nok ikke slutten var så bra at jeg vil gi terningkast 6, men mye bedre enn begynnelsen var den i alle fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T