Rosenkorsordenen som jeg har vært medlem av i 11 år er ikke hemmelig , men privat. Altså vurderer en selv hva en vil fortelle og til hvem. Ritualene er likevel hemmelige og også en del av det andre vi lærer. Mye ville blitt misforstått uten å ha gått gjennom forstudier. En mottar månedelige studier gjennom alle år, og en er alltid fri til å gå ut av ordenen. Martinistordenen som jeg også har vært medlem av i flere år, er en orden med studier i kristen mystikk (f.eks. kabbalah m.m.)

Et veldig godt eksempel på en god esoterisk roman (egentlig en mystisk-biografisk roman) er romanen "Innvielse" av Elisabeth Haich !! Anbefales for dem som er seriøst interessert i det esoteriske. :-)) ! !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud