Oi, nå ble jeg nyfiken:-) Er de hemmelige? Til noe annet: hva vil du si er en god esoterisk roman?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Rosenkorsordenen som jeg har vært medlem av i 11 år er ikke hemmelig , men privat. Altså vurderer en selv hva en vil fortelle og til hvem. Ritualene er likevel hemmelige og også en del av det andre vi lærer. Mye ville blitt misforstått uten å ha gått gjennom forstudier. En mottar månedelige studier gjennom alle år, og en er alltid fri til å gå ut av ordenen. Martinistordenen som jeg også har vært medlem av i flere år, er en orden med studier i kristen mystikk (f.eks. kabbalah m.m.)

Et veldig godt eksempel på en god esoterisk roman (egentlig en mystisk-biografisk roman) er romanen "Innvielse" av Elisabeth Haich !! Anbefales for dem som er seriøst interessert i det esoteriske. :-)) ! !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hm, så ganske raskt at de stod på din side:-) Men de sa meg lite. Kanskje det er et nytt forskningsprosjekt jeg kan begi meg ut på i ledige stunder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil i så fall ikke angre og du er alltid fri til å ha dine egne meninger. Her er det ikke snakk om hjernevask. Studier i filosofi,historie, vitenskap, metafysikk, mystikk, alkymi m.m. :-)) Utrolig interessant og givende !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors