Å, det var synd. Men interesse for matlaging og restaurantbransjen er nok viktig å å ha glede av boka. Godt det finnes så mye annet å lese, da... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skjønner jo godt at kokker og mat-interesserte koser seg med denne boka, men for min del er det bare så mange andre bøker som presser på i køa....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Solveig StrandLilleviLabbelineGrete AmundsenRonnyTove Obrestad WøienPiippokattaMarteEllen E. MartolFride LindsethKirsten LundAkima MontgomeryReidun VærnesNabodamaLene AndresenAmanda APirelliRandiAFrode TangenTonjeEivind  VaksvikAvaIngunnJWenche BrohaugVibekeReadninggirl30John LarsenIngunn SKarin BergTine SundalrubbelAnneWangTatiana WesserlingBente NogvaIrakkKarin  JensenMads Leonard HolvikGroKaren Ramsvikmarithc