"Løven, heksa og klesskapet" gjorde dypt inntrykk men Pollyanna-bøkene og Anne fra Bjørkely må også med på lista blant barnebøkene fra den tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Pollyanna - jaaaa - og Barna i Nyskogen, Hjortefotbøkene og ikke minst Heidibøkene. Videre Den hemmelige hagen, bøkene om gjengen i Bakkebygrenda og Tom Sawyer. Anikken Prestegarden.... (Ser nå at det var bøker om barn som greide ting selv som fasinerte mest.) Mine bøker har har gått i arv til mine barn, og videre til barnebarn. Dette gjelder også bøker jeg har overtatt etter min mor (noen her som har lest Halte-Jørgine?)- de beste tåler tidens tann.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmor