Som jeg nevnte i bloggposten jeg linket til over, så tror jeg heller lesegleden og deling av opplevelsene kan styrkes gjennom å legge tilrette for å dele bøker fysisk. Når deling av omtaler av bøker her på nett gjør det, hvorfor skulle ikke det å møtes og dele den faktiske boken gjøre det samme? Hvor mange vil vel ikke fortelle henrykt om boka når noen kommer for å låne den, eller prate ivrig om opplevelsen og diskutere iherdig de forskjellige karakterene i og aspektene av boka når de går for å levere den tilbake?

Hvis det gjøres på riktig måte (f.eks. at fokuset på nettsidene alltid er på lesing og opplevelsen og gleden ved det, mens låne-aspektet ligger litt mer som en fin bonus man oppdager av seg selv litt etterhvert (ikke blir hovedargumentet for å bli medlem), kanskje?), så tror jeg det kan bli veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R