Det er helt riktig.

Dette er ikke glemt, men har havnet i den vanskelige kategorien av ting som er mulige å gjøre, men som kanskje ville styre nettstedet i en uforutsett retning.

Som du kanskje ser, så har vi begynt å få lister over "Bøker til salgs", tråder om "Er det noen som har denne boka til salgs" og lignende.

Dette er det forsåvidt ingenting i veien for, men jeg har med tiden blitt litt bekymret over om dette nettstedet skulle få mer fokus på kjøp/salg/bytte enn det med lesing og deling av leseopplevelser.

Kanskje bekymringen er grunnløs, men jeg har ikke klart å riste den av meg.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva med å starte først med å ha noen bok-samtaler-og-bytte/låne-treff?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som jeg nevnte i bloggposten jeg linket til over, så tror jeg heller lesegleden og deling av opplevelsene kan styrkes gjennom å legge tilrette for å dele bøker fysisk. Når deling av omtaler av bøker her på nett gjør det, hvorfor skulle ikke det å møtes og dele den faktiske boken gjøre det samme? Hvor mange vil vel ikke fortelle henrykt om boka når noen kommer for å låne den, eller prate ivrig om opplevelsen og diskutere iherdig de forskjellige karakterene i og aspektene av boka når de går for å levere den tilbake?

Hvis det gjøres på riktig måte (f.eks. at fokuset på nettsidene alltid er på lesing og opplevelsen og gleden ved det, mens låne-aspektet ligger litt mer som en fin bonus man oppdager av seg selv litt etterhvert (ikke blir hovedargumentet for å bli medlem), kanskje?), så tror jeg det kan bli veldig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye