Denne boka leste jeg minst tre ganger i ungdommen og siste gangen på tysk til og med.:-) Jeg husker den gjorde et veldig inntrykk sammen med boka "Fuglane" av Tarjei Vesaas .Har førstnevnte bok "Victoria" i bokhylla her og lurer på hva jeg vil synes i dag hvis jeg leser den om igjen nå sånn ca. 35 år etter. Fikk nesten litt lyst til å ta den fram igjen etter å ha lest innlegget ditt. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

På dine vegne ser jeg ikke bort fra at du vil oppleve denne romanen enda sterkere nå enn den gangen! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du hadde helt rett Rose-Marie ! Faktisk enda sterkere i dag enn i ungdommen, og det skulle jo noe til. Så utrolig bra ! Tok fram boka nå i helga :-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så morsomt! Jeg synes Hamsuns bøker generelt blir bedre og bedre hver gang jeg leser dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå står "På gjengrodde stier" for tur. Hadde akkurat lest ferdig "Victoria" da minn mann tilfeldigvis kom over filmen "Hamsun" på TV. Fikk med meg hele filmen. Veldig bra og interessant og utrolig bra skuspillerprestasjoner. !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han var 90 år da han skrev "På gjengrodde stier". Det er ei flott erindringsbok bl.a. Jeg synest det var litt vemodig å lese boka til denne gamle mannen med sitt rike forfatterskap bak seg.
Han er fremdeles aktuell og vi kan godt kjenne oss igjen i mange av personene og situasjonene. Han gleder oss den dag i dag. Gled deg til den, men det er ei annerledes Hansun-bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka "Victoria" er nå tatt fram fra bokhylla og ligger nå ved siden av meg på venstre side av sofaen. Det betyr "skal leses". :-)

Det går innmari tregt med lesingen for tiden. Det er flyttesjau for tiden her hjemme, rydde, sortere og kaste. Fra hus på 170 kvadrat til leilighet på 100 kvadrat, - og jeg , jeg får faktisk mitt eget lille bibliotek i vår nye leilighet. Hvor jeg er heldig :-))) Ser fram til egen lesestol og mange hyller med bøker, filmer og souvenirer. :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn Sturød