Også bokmerker som er så utrolig hyggelig å kjøpe med seg da fra reiser man foretar eller f.eks. museumer man besøker. Jeg elsker å ha et utvalg bokmerker som jeg enten kan benytte samtidig i forskjellige bøker eller bare "bytte på med". Foruten sin åpenbare nyttefunksjon, gir de meg gode minner fra steder jeg har vært og opplevelser jeg har hatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er også veldig glad i bokmerker, og jeg kjøper dem som minner fra steder jeg har vært. Nå har folk begynt å gi meg bokmerker i gave også. Jeg har bokmerker fra Trondheim så vel som Seoul og jeg elsker dem alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne