Enig med deg - jeg har lest noen av krim-bøkene hans, men de når ikke "Mengele Zoo" til knærne. Syns de er merkelige og det går helt over stokk og stein.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes Fredric Drum-serien er av en hel annen klasse en Mengele zoo og Himmelblomsttreet ja, men samtidig kan de på ingen måte sammenliknes synes jeg. Mengele Zooo og Himmelblomsttreet er viktige, politiske og vakre romaner, mens de ti krim bøkene ser jeg på som kun lett underholdning, med noen smarte referanser her og der. Afrodites basseng blir nok en bok jeg må sette på listen min ser jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får vel skaffe meg "Himmelblomsttreet" etterhvert. Av krimbøkene hans jeg har lest, likte jeg "Alle orkaners mor" best, kanskje fordi mayakulturen er så fascinerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge Serigstad