Ingen bank å hente fra meg heller, Inger Johanne - som Karin sier (under), så er det ikke så strengt ment. Jeg gråter heller ikke over at noen Det Beste-bøker går fløyten (har pløyd gjennom en del av dem i oppveksten, mitt store ankepunkt mot dem i ettertid er at de "snøt" meg for store deler av den opprinnelige teksten: "abridged versions" er NESTEN like ille som Dagbladets blyantholdere laget av bøker!), og jeg er med på at det finnes bøker som verden godt kan klare seg uten. Men for mitt vedkommende (og nå er jeg "serriøs, ass'") dreier fortvilelsen seg om akkurat det (nest)siste du sier:

det er klart at om dette lokker folk til å ødelegge bra bøker, er det litt dumt.

Bra bøker for meg er ikke nødvendigvis bra bøker for deg, og omvendt - og folk som er troendes til å kaste seg over en bok med tapetkniv i hånden, er neppe dem jeg vil utnevne til å sitte i juryen som skal felle dommen over potensielle godbiter fra bøkenes verden. Det var bare dét. Egentlig. (Med mindre du kommer opp med noen flere vettige argumenter, som tvinger meg til å moderere meg nok en gang.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har tenkt... Og noen er sikkert troendes til å ta skikkelig fine, gamle bøker, med skinnrygger og greier.. Jo, kanskje det er dumt å gjøre det kult å skjære opp bøker, hvis det kan føre til at bøker noen ville satt pris på blir ødelagt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

somniferumSynnøve H HoelHarald KTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe Solberg