Jeg også... clou'et er å huske å endre fra "leser" til "har lest" FØRST, og SÅ legge inn lesedato.... Ellers må du fjerne boken helt fra samlingen din og legge den inn på nytt (har kastet bort litt tid på dét, ja) - jeg har i hvert fall ikke funnet noen annen måte å rette opp lesestatistikken min på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har flere ganger lagt inn lesedato først, også endret status fra "leser" til "har lest" etterpå. Og det har alltid vært uproblematisk. Det står alltid at jeg har lest boka en gang.

Men jeg har lagt merke til at etter at jeg har lagt inn lesedato, og før jeg har endret status fra leser til har lest, så står det at jeg har lest boka en gang og leser den påny nå. Men etter at jeg har forandret status til "har lest", så står det at jeg har lest boka en gang, med riktig årstall.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har opplevd begge deler. Noen ganger er det ikke noe problem å legge inn lesedato først, andre ganger må jeg gjøre som Annelingua sier og fjerne boken fra samlingen og legge den til på nytt.

Nå har jeg fått rutine på det, så jeg endrer alltid status først og så legger jeg inn lesedato for å være sikker på at jeg ikke må kaste bort tid med å fjerne og legge til igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil da anbefale å se det ann. Hvis man slumper på å legge inn lesedato først og forandrer status fra "leser" til "har lest" etterpå, og hvis det da ikke fremstår riktig, da kan det være at du trenger å la databasen få tid til å oppdatere seg. Vent og se om det ordner seg etter en liten stund! Evt. kan man prøve å oppdatere siden ved å trykke F5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for et godt tips, det er kanskje der det ligger. Jeg er ikke noe teknisk geni så det er godt å få litt hjelp av og til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil Stangeland