Jeg har opplevd begge deler. Noen ganger er det ikke noe problem å legge inn lesedato først, andre ganger må jeg gjøre som Annelingua sier og fjerne boken fra samlingen og legge den til på nytt.

Nå har jeg fått rutine på det, så jeg endrer alltid status først og så legger jeg inn lesedato for å være sikker på at jeg ikke må kaste bort tid med å fjerne og legge til igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg vil da anbefale å se det ann. Hvis man slumper på å legge inn lesedato først og forandrer status fra "leser" til "har lest" etterpå, og hvis det da ikke fremstår riktig, da kan det være at du trenger å la databasen få tid til å oppdatere seg. Vent og se om det ordner seg etter en liten stund! Evt. kan man prøve å oppdatere siden ved å trykke F5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for et godt tips, det er kanskje der det ligger. Jeg er ikke noe teknisk geni så det er godt å få litt hjelp av og til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelf