Leser alltid flere bøker på en gang og befinner meg nå i sammen med Thure Erik Lunds til tider hysterisk morsomme Myrbråten som disikerer norsk kulturminnepolitikk (blant mye annet). Når jeg ikke er i sammen med Myrbråten deler jeg selskap med en deperimert Beret på prærien i Minnesota en gang på siste halvdel av attenhundretallet. Og når jeg er i det realistiske hjørnet er det politi og røvere i Kjetil Østlis bok om Tveita-gjengen jeg leser om, der forfatter og skurk akkurat har tilbakelagt en biltur i svært høy fart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er på et konditori i Tokyo, sammen med en dame med rød vinylhatt. Hun skulle liksom vite hvor den forsvunne katten til min kone er, men det virker ikke som om hun har tenkt til å fortelle meg det.

Haruki Murakami, Trekkoppfuglen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, den boka likte jeg veldig godt, selv om den også er ganske så absurd.

Jeg befinner meg i Knightsbridge i 1327 med Caris og Merthin bl.a. Leser World without End av Ken Follett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil