Jeg begynt på denne boken rett over nyttår. Har hørt så mye bra om den, så hadde store forventninger og trodde jeg ville lese den ut i løpet av en uke eller to. Men her sitter jeg to måneder senere og har bare lest i overkant av 200 sider. Så lang må jeg si at jeg er skuffet over denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nå er jeg endelig ferdig med denne boka, og en ting er sikkert jeg kommer aldri til å anbefale noen å lese denne. Dette må være en av de kjedeligste bøkene jeg noen gang har lest. Valget sto mellom 1 eller 2 i terningkast, den fikk 2, men jeg vet ikke om den fortjente det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Kjempekjedelig bok! Jeg gav opp å lese den og angrer ikke på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusKirsten LundHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill Revheim