Gud,hvor kjedelig denne kolossen var! Jeg brukte et halvt år på noe jeg til vanlig ville ha brukt et par dager på!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg begynt på denne boken rett over nyttår. Har hørt så mye bra om den, så hadde store forventninger og trodde jeg ville lese den ut i løpet av en uke eller to. Men her sitter jeg to måneder senere og har bare lest i overkant av 200 sider. Så lang må jeg si at jeg er skuffet over denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå er jeg endelig ferdig med denne boka, og en ting er sikkert jeg kommer aldri til å anbefale noen å lese denne. Dette må være en av de kjedeligste bøkene jeg noen gang har lest. Valget sto mellom 1 eller 2 i terningkast, den fikk 2, men jeg vet ikke om den fortjente det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig! Kjempekjedelig bok! Jeg gav opp å lese den og angrer ikke på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli